Futbolo Lažybų Parinktys

Futbolo lažybininkams yra keletas variantų. Jei turite mėgstamą komandą arba komandą, kurią norėtumėte, kad laimėtų, galite atlikti statymą už ją. Tačiau jei turite mažai žinių apie sportą, vis tiek galite užsidirbti pinigų statydami statymą už mėgstamiausią savo komandos žaidėją ar komandą. Jei turite tvirtą nuomonę apie tam tikrą komandą, galite lažintis, kad ji laimės.

Futbolo lažybų galimybės apima statymą už komandos galimybę gauti raudoną kortelę. Be tradicinių statymų, tokių kaip daugiau/mažesnis taškas, taip pat galite statyti už komandos galimybes gauti raudoną kortelę. Šio tipo statymuose turite nuspręsti, kurioje pusėje norite statyti, o išmokėjimas priklauso nuo komandos, už kurią statote, pusę. Tačiau jei statote dėl konkretaus įvarčių skaičiaus, galite statyti, kad komanda, kuriai teikiama pirmenybė, laimės.

Statydami futbolą, galite statyti ir dėl žaidimo baigties. Jums yra įvairių lažybų variantų. Pirma, galite statyti už bendrą abiejų komandų įmuštų įvarčių skaičių. Bendros sumos paprastai yra mažos, o sporto lažybose dažnai siūloma daugiau nei du ar daugiau nei 2,5 įvarčio. Jei statysite dėl dviejų ar trijų įvarčių, pusę statymo prarasite ir pusę laimėsite.

Taip pat galite statyti už lygiąsias arba dvi komandas. Šiuose statymuose turite pasirinkti vieną iš dviejų komandų, kurios vadinamos „virš/žemiau“ statymais. Tokiu atveju turite apsispręsti tarp over/under ir under/under, kurie lems, kuri komanda laimės. Lygiosios būtų lygios, o žaidimas be taškų reikš pralaimėjimą. Tokio tipo statymai padidins jūsų šansus laimėti žaidimą.

Dažniausios futbolo lažybų parinktys yra statymai virš/mažesni ir statymai dėl negalios. Jei nesate tikri, kuri komanda laimės žaidimą, galite atlikti statymą dėl bendro rezultato. Lygiųjų atveju galite atlikti statymą už komandą, kuri laimės žaidimą. Statydami ant viršaus/mažesnio, galite padidinti savo statymo koeficientą.

Jei rimtai žiūrite į savo futbolo lažybas, turėtumėte atkreipti dėmesį į įvairius veiksnius. Žaidimo šansai gali greitai keistis, o tai reiškia, kad prieš atlikdami statymus turėtumėte atsižvelgti į visus šiuos veiksnius. Jei turite laiko skirti tyrimams, galite atlikti geriausius statymus ir mėgautis mėgstama komanda. Pavyzdžiui, galite atlikti statymą už komandą, kuri laimės tam tikras rungtynes. Taip pat galite statyti už komandą, kuri laimės čempionatą.